Evenementen

Stap binnen in een omgeving die is ontworpen om een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om zakelijke professionaliteit, commerciële levendigheid of persoonlijke warmte, Studio Yume, Nordic en Mediterrane bieden de perfecte setting voor onvergetelijke evenementen.

 

Alle studio’s zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, inclusief een gasfornuis, koelkast en vaatwasser.

 

Elke ruimte beslaat 150 vierkante meter, waardoor ze ideaal zijn voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

 

Studio Nordic beschikt over een extra ruimte van 40 vierkante meter met een extra keuken, wat het een uitstekende keuze maakt voor cateringbereidingen.

 

Studio Yume en Mediterrane kunnen worden gecombineerd tot een grote evenementruimte van 300 vierkante meter, ideaal voor grotere diners of evenementen.

Stap binnen in de ideale ruimte voor jouw evenement, waar elk detail met zorg is gecreëerd

Ontdek de verschillende mogelijkheden in Studio Yume, Nordic en Mediterrane, waar je terecht kan voor zowel kleine als grote evenementen. Onze studio’s zijn flexibel en sfeervol, perfect voor zowel zakelijke als persoonlijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, directievergaderingen, trainingen, workshops, productlanceringen, bedrijfsbijeenkomsten of walking dinners, onze studio’s bieden de ideale setting. 

Voor commerciële evenementen zoals productlanceringen, influencercampagnes etc. bieden onze studio’s dé dynamische ruimte die nodig is om een grote impact te maken. Van influencer fotoshoots tot levendige productpresentaties, onze studio’s passen zich aan jouw commerciële visie aan.

Persoonlijke evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, diners, worden in onze studio’s omgetoverd tot intieme en gedenkwaardige momenten. Elk evenement krijgt een persoonlijk tintje met mogelijke op maat gemaakte pakketten en speciaal samengestelde settings dat past bij jouw unieke stijl.

Grotere groepen

Wanneer zowel Studio Nordic als Studio Mediterrane worden gecombineerd, krijg je een totale ruimte van 350 vierkante meter. Dit betekent dat je gemakkelijk meer dan 300 mensen kunt ontvangen voor staande evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een levendige viering of een productlancering waarvoor meer ruimte nodig is, deze gecombineerde ruimte geeft je de flexibiliteit en capaciteit om je plannen tot leven te brengen.

 

De soepele overgang tussen beide studio’s zorgt voor een dynamische stroom van activiteiten, waardoor een boeiende sfeer voor uw gasten ontstaat.

 

Met veel ruimte om mee te werken en een veelzijdige indeling zorgt deze uitgebreide ruimte ervoor dat je evenement soepel kan verlopen. Het biedt een geweldige mogelijkheid voor maatwerk, zodat je de setting kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je evenement, of het nu gaat om een tentoonstelling, een cocktailparty of een netwerkevenement.

Kortom, door Studio Nordic en Mediterrane te combineren verdubbelt niet alleen de beschikbare ruimte, maar neemt ook het potentieel voor het houden van grotere bijeenkomsten toe. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een ruime en flexibele locatie voor verschillende evenementen en vieringen.

 

Beide studio’s kunnen worden aangepast met verschillende voorzieningen, en we staan klaar om aan al je wensen te voldoen. Of je nu kiest voor een bedrijfsbijeenkomst of een persoonlijk feest, bij Studio Nordic and Mediterrane maken we van elk evenement een onvergetelijke ervaring.

 

Ontdek onze dagtarieven en boek je favoriete tijdslot.

Of je nu vragen hebt, een rondleiding wilt of wilt brainstormen over ideeën, neem contact met ons op.