Neem contact op

Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een persoonlijke rondleiding voor een specifieke boeking of evenement, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en je een uitzonderlijke ervaring te bezorgen.

Een offerte aanvragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Get a quote

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hoe u ons kunt vinden

Studio Noorderfabriek is gevestigd aan de Meeuwenlaan 106 F & G in Amsterdam. De studio is gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoersmogelijkheden. Je kunt onze locatie gemakkelijk bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Metro

Stap uit bij station Noorderpark op de Noord-Zuidlijn en het is slechts 5 minuten lopen naar de locatie.

Veerboot

De veerboot van het Centraal Station naar het IJplein duurt ongeveer 4 minuten, gevolgd door een fietstocht van 5 minuten.

Bus

Neem contact met ons op via WhatsApp

Of je nu vragen hebt, een rondleiding wilt of wilt brainstormen over ideeën, wij zijn er voor je. Laten we samenwerken om een evenement of fotoshoot op maat te maken die je verwachtingen overtreft.