Waan je in Scandinavische eenvoud: strakke lijnen, minimalistische charme en een rustgevend palet

Studio Nordic is een moderne en esthetische daglicht studio van 150m² die veel mogelijkheden biedt. 

Bij binnenkomst word je niet alleen betoverd door het stijlvolle interieur, maar ook door het hoge plafond en de hoeveelheid daglicht. Het gekozen meubilair creëert een serene en uitnodigende sfeer die creativiteit stimuleert.

De hoge muren zijn prachtig verlicht en door het dakraam en de grote zijramen komt er veel daglicht binnen. Met het automatische zonnescherm kun je zonodig het licht dimmen. 

 Ingericht met designmeubels

 Geschikt voor grotere producties/events  

 Ruime daglicht studio van 150m²

 Koffie & thee inclusief

Wij bieden het volledige pakket

Parkeren

Profiteer van gratis parkeren op ons aangesloten parkeerterrein (twee plekken per studio beschikbaar) of parkeer gemakkelijk in de nabijgelegen straat voor €1,60 per uur. Onze studio is strategisch gelegen dichtbij de snelweg A10. Laden en lossen kan zowel aan de voorkant als aan de privé-achterkant van het gebouw.

Toegankelijkheid

Studio Noorderfabriek is gemakkelijk bereikbaar met de metro. Stap uit bij station Noorderpark op de Noord-Zuidlijn en het is slechts 5 minuten lopen naar de locatie. De veerboot van het Centraal Station naar het IJplein duurt ongeveer 4 minuten, gevolgd door een fietstocht van 5 minuten. Bussen 38, 315 en 319 stoppen direct voor de studio.

Keuken

Beide studio’s hebben een keuken en bieden onbeperkt koffie en thee met opties voor havermelk en gewone melk. Essentiële voorzieningen zoals borden, bestek, bekers en meer zijn ook aanwezig. Thee en koffie zijn inbegrepen tot 10 personen, daarna geldt een toeslag van €6,50 per persoon.

Catering

Studio Noorderfabriek verzorgt haar eigen catering. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen cateraar of kok in te huren. Wij verzorgen een gezond ontbijt, lunch of diner met verschillende salades, verse groenten, vers gebakken brood, croissants, yoghurt met fruit, soepen en dipsauzen. Ons ontbijtpakket is verkrijgbaar voor €18,50 per persoon, het lunchpakket voor €24,50 per persoon en diner serveren wij voor €32,50 per persoon. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. 

Gastvrijheid

In onze studio’s is gastvrijheid meer dan een service, het is een toewijding om ervoor te zorgen dat jouw ervaring uitzonderlijk is. Vanaf het moment dat je aankomt, geeft ons toegewijde team prioriteit aan jouw comfort en behoeften. Wij geloven in het creëren van een uitnodigende sfeer waarin je je niet alleen welkom maar ook gewaardeerd voelt. Gastvrijheid is een belangrijk aspect van onze studio-ervaring, waardoor elk bezoek een gedenkwaardig en plezierig verblijf wordt.

Fotografie

We bieden een flexibel achtergrondsysteem met rollen in een reeks kleuren zoals marineblauw, olijfgroen, lichtblauw, beige, wit, zwart, grijs en meer. Elke kleur is verkrijgbaar tegen een meerprijs van €35,-. Als je specifieke kleurvoorkeuren hebt, laat het ons dan ten minste twee weken voor je boekingsdatum weten, zodat we aan je wensen kunnen voldoen. Daarnaast bieden we een Elinchrom lichtset met drie units, elk uitgerust met verschillende diffusers, beschikbaar voor een dagprijs van €250,-.

Natuurlijk licht

Onze studio baadt in natuurlijk licht dat gedurende de dag evolueert en zorgt voor een constante verandering van daglicht. Er zijn verschillende tijdslots beschikbaar om aan je voorkeuren te voldoen en de perfecte verlichting voor je project vast te leggen.

Toevoegen

Er is een achtergrondsysteem beschikbaar met rollen in verschillende kleuren.

Flitsset met 3 flitsers, waaronder

Vers en gezond bereid eten. De lunchtafel wordt klaargezet voor het team wanneer dat nodig is.

Plattegrond van de studio

Deze plattegrond biedt een uitgebreide indeling van onze studioruimte. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden, waardoor de ruimtes gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor grote producties en evenementen.

Studio Mediterrane map

De warme kleuren en de natuurlijke materialen van studio Mediterrane creëren de perfecte setting voor jouw project

De perfecte plek voor fotografie, film,
lanceringen, evenementen en meer!

Als je vragen hebt, een rondleiding wil of wil brainstormen over ideeën, neem contact met ons op.