Fotografie & Film

Ontdek onze studio’s, perfect voor filmopnames en fotoshoots. Met een mix van natuurlijk licht, eigentijds meubilair en een industrieel karakter creëren we de ideale omgeving voor je creatieve projecten.

De samenwerking van deze elementen resulteert in een verbluffend eindproduct. Gebruik onze studio’s en geef je opnames en fotoshoots de professionele uitstraling die ze verdienen. Stap binnen in een ruimte waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen en zo de perfecte setting creëren voor jouw artistieke visie.

Stijlvol ingerichte studio's, speciaal ontworpen voor fotografie en film. De ruimtes hebben prachtig daglicht, waardoor je ongestoord creatief kunt werken.

De perfecte locatie voor:

Welkom in onze veelzijdige ruimtes, waar creativiteit geen grenzen kent. Deze studio is ontworpen om fotografen en ontwerpers van alle soorten te inspireren en de perfecte omgeving te bieden. Met zijn eigentijdse ontwerp en sfeer zal deze studio je werk naar een hoger niveau tillen.

Bij binnenkomst word je betoverd door het strakke en stijlvolle interieur, met hoge plafonds en veel natuurlijk licht. Het meubilair en decor creëren een moderne en uitnodigende sfeer in beide ruimten, waardoor productiviteit wordt gestimuleerd. 

De hoge muren zijn prachtig verlicht en door het dakraam en de grote ramen komt er veel daglicht binnen. De studio is erg aantrekkelijk voor fotografie en film vanwege het binnenvallende licht dat gedurende de dag verandert. Als huurder ben je altijd de enige gebruiker van de ruimte.

Ontdek onze dagtarieven en boek je favoriete tijdslot.

Heb je vragen, wil je een rondleiding of wil je brainstormen over ideeën, neem contact met ons op.