De ronde vormen en vloeiende lijnen van het ontwerp van studio Yume zorgen voor een harmonieuze en uitnodigende sfeer

Studio Yume is ontworpen met oog voor detail en een diep respect voor de Japanse cultuur. De naam ‘Yume’, wat ‘droom’ betekent in het Japans, weerspiegelt de serene en inspirerende sfeer die deze studio uitstraalt.

 

Met de elegante inrichting, strakke lijnen en een rustgevende ambiance, biedt Studio Yume de perfecte setting voor fotografie, filmopnames, workshops en andere creatieve evenementen.

 

De ronde vormen en vloeiende lijnen in het ontwerp van de studio zorgen voor een harmonieuze sfeer. Deze vormen creëren een gevoel van rust, ideaal voor creatieve processen.

 

• Organische ronde vormen

 

Geschikt voor grotere producties/events ivm grote schuifdeur naar studio Mediterrane

 

 Inclusief koffie & thee

 

• Een ruime studio van 150 m2 – mogelijkheid tot 300 m2 in combinatie met studio Mediterrane 

Wij bieden het volledige pakket

Parkeren

Profiteer van gratis parkeren op ons aangesloten parkeerterrein (drie plekken beschikbaar) of parkeer gemakkelijk in de nabijgelegen straat voor €1,60 per uur. Onze studio is strategisch gelegen dichtbij de snelweg A10. Laden en lossen kan zowel aan de voorkant als aan de privé-achterkant van het gebouw.

Toegankelijkheid

Studio Noorderfabriek is gemakkelijk bereikbaar met de metro. Stap uit bij station Noorderpark op de Noord-Zuidlijn en het is slechts 5 minuten lopen naar de locatie. De veerboot van het Centraal Station naar het IJplein duurt ongeveer 4 minuten, gevolgd door een fietstocht van 5 minuten. Bussen 38, 315 en 319 stoppen direct voor de studio.

Keuken

Beide studio’s hebben een keuken en bieden onbeperkt koffie en thee met opties voor havermelk en gewone melk. Essentiële voorzieningen zoals borden, bestek, bekers en meer zijn ook aanwezig. Thee en koffie zijn inbegrepen tot 10 personen, daarna geldt een toeslag van €6,50 per persoon.

Catering

Studio Noorderfabriek verzorgt haar eigen catering. Als ons aanbod niet aansluit bij je voorkeuren, werken we samen met verschillende cateraars. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen cateraar/kok in te huren. Wij verzorgen een gezonde lunch met verschillende salades, vers gebakken brood, soepen en dipsauzen. Dit lunchpakket is verkrijgbaar voor €24,50 per persoon of ontbijt voor €18,50 per persoon.

Gastvrijheid

In onze studio’s is gastvrijheid meer dan een service, het is een toewijding om ervoor te zorgen dat jouw ervaring uitzonderlijk is. Vanaf het moment dat je aankomt, geeft ons toegewijde team prioriteit aan jouw comfort en behoeften. Wij geloven in het creëren van een uitnodigende sfeer waarin je je niet alleen welkom maar ook gewaardeerd voelt. Gastvrijheid is verweven in elk aspect van onze studio-ervaring, waardoor elk bezoek een gedenkwaardig en plezierig verblijf wordt.

Fotografie

We bieden een flexibel achtergrondsysteem met rollen in een reeks kleuren zoals marineblauw, olijfgroen, lichtblauw, beige, wit, zwart, grijs en meer. Elke kleur is verkrijgbaar tegen een meerprijs van €35,-. Als je specifieke kleurvoorkeuren hebt, laat het ons dan ten minste twee weken voor je boekingsdatum weten, zodat we aan je wensen kunnen voldoen. Daarnaast bieden we een Elinchrom lichtset met drie units, elk uitgerust met verschillende diffusers, beschikbaar voor een dagprijs van €250,-.

Natuurlijk licht

Onze studio baadt in natuurlijk licht dat gedurende de dag evolueert en zorgt voor een constante verandering van daglicht. Er zijn verschillende tijdslots beschikbaar om aan je voorkeuren te voldoen en de perfecte verlichting voor je project vast te leggen.

Toevoegen

Er is een achtergrondsysteem beschikbaar met rollen in verschillende kleuren.

Flitsset met 3 flitsers, waaronder

Vers en gezond bereid eten. De lunchtafel wordt klaargezet voor het team wanneer dat nodig is.

Plattegrond van de studio

Deze plattegrond biedt een uitgebreide indeling van onze studioruimte. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden, waardoor de ruimtes gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor grote producties en evenementen.

Studio Meditterane map

Waan je in Scandinavische eenvoud: strakke lijnen, minimalistische charme en een rustgevend palet

Een stijlvol ingerichte daglichtstudio in Amsterdam

Heb je vragen, wil je een rondleiding of wil brainstormen over ideeën, neem contact met ons op.